denmark norway germany

Telefon: 98 44 44 95              

jorgen@jorgen-bertelsen.dk              

Om Jørgen Bertelsen Transport​

​Jørgen Bertelsen Transport er Danmarks Nordligste eksportvognmand og Transportfirma. Vi er lokaliseret i Skagen og bringer jeres forsendelser sikkert og hurtigt fra dør til dør, i Norden og hele Europa.


Vi er et transportfirma og vognmand i Skagen, der sætter en stor ære i at levere den bedste service og bedste former for transportløsninger til vores kunder. Med vores 13 dansk-registrerede vogntog og veluddannede danske chauffører, sørger vi for at alle vores transporter bliver leveret til tiden, med den samme omhu, som var det vores eget gods. Vi arbejder i overensstemmelse med NSAB 2000 og vi er som vognmand og speditør kvalificeret til enhver opgave.

Transportfirma i Skagen med garanti

Med vores mange års erfaring og ekspertise som transportfirma i Skagen og som den eneste transportør og vognmand i Danmark, der har opnået den eftertragtede BRC certificering, er vores kunder sikret den bedste garanti for sine varer, om det så er fisk, brød, frugt og grønt eller anden godstransport, som vi som transportfirma skal står for.

Vi er et transportfirma med forskellige faste destinationer både i Norden og i Sydeuropa.

Læs mere om transportfirmaets service, garanti, ydelser og destinationer her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 98 44 44 95, hvis du har spørgsmål til vores transportfirma eller vognmand i Skagen.

Jørgen Bertelsen Transport er en seriøs og professionel vognmandsvirksomhed.

I 1997 stiftede Jørgen Bertelsen og hustruen Kirsten Bertelsen firmaet og i dag 16 år efter sidder begge stadig i spidsen for de nu 13 vogntog og over 20 medarbejdere.

​Firmaet er i dag førende inden for al form for godstransport, hovedsageligt køletransport og frysetransport.


Vi sætter vores kunder og kvaliteten af vores arbejde øverst på prioriteringslisten, og det sikrer dig en altid god service og en håndtering af dine vare i højeste standard.

Den bedste service

Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for transport i Europa har vi lært, hvad der er vigtigt for vores kunder - og yder derfor altid herefter.

Derfor sørger vi altid for at have en dygtig medarbejderstab, den nyeste kommunikationsteknologi og en virksomhedspolitik, der sikrer, at fleksibilitet, effektivitet og professionalisme håndhæves som firmaets grundværdier. I vores virksomhed er høj kvalitet, service og levering til tiden kernen i vores arbejde. Det er en af grundene til, at vi bruger danskregistrerede lastbiler, danske og veluddannede chauffører og kun nyt materiel. Det er ekstrem vigtigt for os, at materiellet er rent og præsentabelt, så du som kunde altid kan føle dig tryg ved at transportere dine varer hos os.

Sammen med vores Datterselskab Jørgen Bertelsen Transport Norge transporterer vi gods til og fra hele Norden og Europa – i nord, i syd, i øst og i vest.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder og hvorfor vores BRC Certifikat garanter dig den bedste service inden for transport. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98 44 44 95, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller din fødevaretransport.​

​Jørgen Bertelsen Transport ApS

Auktionsvej 10

9990 Skagen

Telefon: 98 44 44 95
CVR: 31589738
jorgen@jorgen-bertelsen.dk

​​

Find os på kortet, eller under kontakt