denmark norway germany

Telefon: 98 44 44 95              

jorgen@jorgen-bertelsen.dk              

BRC certificeret transport

Som det eneste danske transportfirma har Jørgen Bertelsen Transport opnået den eftertragtede BRC certificering. BRC er branchens kvalitetsstempel og sikrer, at du har sikkerhed for din fødevaretransport med køletransport og frysetransport hos os.

BRC Global Standards er internationalt anerkendte standarder for fødevaresikkerhed og kvalitet, som er udgivet af sammenslutningen af engelske supermarkedskæder og sidenhen adopteret af Europa. Med en certificering til BRC standarden stilles der store krav til kvaliteten og fødevaresikkerheden. Det betyder blandt andet, at vores medarbejdere og chauffører er blevet ekstrauddannet og trænet i fødevarehygiejne, at vores lastbiler bliver gjort rene efter bestemte krav og standarder – både i henhold til hvor ofte og hvordan de gøres rene.

Kontrol med vores transport

BRC certificeringen er også ensbetydende med, at vi som transportfirma med fødevaretransport også løbende bliver kontrolleret, så vi fortsat kan blive godkendt og beholde certifikatet.

Med dette BRC certifikat kan vi derfor garantere alle vores kunder, at deres varer bliver håndteret med omhu og efter alle regler og love om fødevaresikkerhed.

Vi er med andre ord det bedste bud på en samarbejdspartner inden for transporten af dine varer. Kontakt os på telefon 98 44 44 95, hvis du har spørgsmål til sikkerheden af dine varer eller andre spørgsmål.

​Jørgen Bertelsen Transport ApS

Auktionsvej 10

9990 Skagen

Telefon: 98 44 44 95
CVR: 31589738
jorgen@jorgen-bertelsen.dk

​​

Find os på kortet, eller under kontakt