Jørgen Bertelsen Transport Norge AS


Jørgen Bertelsen Trasport Norge ASJørgen Bertelsen Transport Norge er et datterselskab af Jørgen Bertelsen Transport ApS og de to firmaer, har derfor et meget tæt samarbejde.

Jørgen Transport Norge AS tager sig hovedsageligt af vores transporter indenrigs i Norge. Det sikrer os en større fleksibilitet indenfor inderigstransport i Norge samt transport ud af Norge. 


Vi råder tilsammen over 10 dansk registrerede vogntog med veluddannede danske chauffører. Ud over vore egne biler, har vi en del underleverandører som samarbejdspartnere, hvilket gør at vi har en fleksibilitet, der gør det nemmere at finde den helt rigtige løsning til de enkelte kunder.

Med vores mange års erfaring og ekspertise har vi lært, hvad der er vigtigt for vores kunder- og yder derfor altid derefter. Vi garanterer at høj kvalitet og god service er grundlaget for vores arbejde, dette er en af grundende til vi bruger dansk registrerede biler, danske veluddannede chauffører og nyt materiel. Det er ekstremt vigtigt for os at materiellet er rent og præsentabelt.

Jørgen Bertelsen Transport ApS


Havnevagtvej 4

9990 Skagen
Telefon: 98 44 44 95

CVR: 31589738

jorgen@jorgen-bertelsen.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend