Profil


Om Jørgen Bertelsen Transport ApSJørgen Bertelsen Transport er Danmarks nordligste eksportvognmand og transportfirma. Vi er lokaliseret i Skagen og bringer jeres forsendelser sikkert og hurtigt fra dør til dør, i Norden og Europa.


Vi er et transportfirma og vognmand i Skagen, der sætter en stor ære i at levere den bedste service og bedste former for transportløsninger til vores kunder. Med vores 10 dansk-registrerede vogntog og veluddannede danske chauffører, sørger vi for, at alle vores transporter bliver leveret til tiden, med den samme omhu, som var det vores eget gods. Vi arbejder i overensstemmelse med NSAB 2000 og vi er som vognmand og speditør kvalificeret til enhver opgave.

Transportfirma i Skagen med garanti

Med vores mange års erfaring og ekspertise som transportfirma i Skagen, er vores kunder sikret den bedste garanti for sine varer, om det så er fisk, brød, frugt og grønt eller anden godstransport, som vi som transportfirma skal stå for.

Vi er et transportfirma med forskellige faste destinationer både i Norden og i Sydeuropa.

Læs mere om transportfirmaets service, garanti, ydelser og destinationer her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 98 44 44 95, hvis du har spørgsmål til vores transportfirma eller vognmand i Skagen.

Jørgen Bertelsen Transport er en seriøs og professionel vognmandsvirksomhed.

I 1997 stiftede Jørgen Bertelsen og hustruen Kirsten Bertelsen firmaet og i dag 22 år efter sidder begge stadig i spidsen for de nu 10 vogntog og over 12 medarbejdere.

​Firmaet er i dag førende inden for al form for godstransport, hovedsageligt køletransport og frysetransport.


Vi sætter vores kunder og kvaliteten af vores arbejde øverst på prioriteringslisten, og det sikrer dig en altid god service og en håndtering af dine varer i højeste standard.

Den bedste service

Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for transport i Europa har vi lært, hvad der er vigtigt for vores kunder - og yder derfor altid herefter.

Derfor sørger vi altid for at have en dygtig medarbejderstab, den nyeste kommunikationsteknologi og en virksomhedspolitik, der sikrer, at fleksibilitet, effektivitet og professionalisme håndhæves som firmaets grundværdier. I vores virksomhed er høj kvalitet, service og levering til tiden kernen i vores arbejde. Det er en af grundene til, at vi bruger danskregistrerede lastbiler, danske og veluddannede chauffører og kun nyt materiel. Det er ekstrem vigtigt for os, at materiellet er rent og præsentabelt, så du som kunde altid kan føle dig tryg ved at lade os transportere dine varer.

Sammen med vores Datterselskab Jørgen Bertelsen Transport Norge AS, transporterer vi gods til og fra hele Norden og Europa – i nord, i syd, i øst og i vest.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvad vi tilbyder og hvordan vi garanterer dig den bedste service inden for transport. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 98 44 44 95, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller din fødevaretransport.​

Jørgen Bertelsen Transport ApS


Havnevagtvej 4

9990 Skagen
Telefon: 98 44 44 95

CVR: 31589738

jorgen@jorgen-bertelsen.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend