Fryse og køletransport


Alt i Køletransport og FrysetransportJørgen Bertelsen Transport i Skagen tager sig af din køletransport og frysetransport.

Vi har som det eneste transportfirma i Danmark tidligere opnået den eftertragtede BRC certificering, som vi har opbygget vores kvalitetssikring ud fra, hvilket garanterer dig som kunde, at vores transport med fødevarer og i særdeleshed vores køletransport og frysetransport opfylder alle internationale krav og standarder til fødevaresikkerhed.

Garanti med køletransport og frysetransport

Alle vores vogntog til køletransport og frysetransport er temperaturregulerede. De er alle udstyret med den nyeste teknologi inden for transport med køl og frys. Da vores vogntog ydermere er udstyret med den nyeste ’dual-cooling’-teknologi, kan vi tilbyde vores kunder både frysetransport og køletransport i samme køretøj.

Vi transporterer hovedsagligt kun varer som pallegods til frysetransport og køletransport, men kan håndtere alt gods, der kan transporteres i en lukket køletrailer.

Vores køle- og frysetransportafdeling tilbyder:

  • Køletransport og frysetransport til Norden og hele Europa
  • Levering til tiden
  • Danske og veluddannede chauffører
  • Danskregistrerede lastbiler
  • Udelukkende nyt materiel
  • 10 egne vogntog samt undervognmænd til rådighed
  • Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser
  • To-temp-lastbiler med "dual-cooling" samt skillevæg til både frys og køl

Vi har fokus på kunden, når det gælder køletransport og frysetransport, og leverer altid et seriøst og stabilt stykke arbejde. Vi klarer også alm. godstransport.

Jørgen Bertelsen Transport er den vognmand i Skagen, der sikrer dig den bedste form for køletransport og frysetransport. Læs mere om vores virksomhed her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 98 44 44 95, hvis du har spørgsmål til køletransport og frysetransport.

Jørgen Bertelsen Transport ApS


Havnevagtvej 4

9990 Skagen
Telefon: 98 44 44 95

CVR: 31589738

jorgen@jorgen-bertelsen.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend