Transport


Transport i Norden & EuropaJørgen Bertelsen Transport er en vognmandsvirksomhed med fokus på godstransport af kølede og frosne fødevarer. Vi kører transport i Norge, Danmark og hele Europa.

Vi har som vognmand, opbygget et kvalitetsstyringssystem, der omfatter "Transport af fødevarer". Kvalitetssystemet er i overensstemmelse med BRC´s "Global Food Standard for Storage and Distribution". Vi sørger altid for sikker transport, uanset om turen går til Norge, Danmark eller et andet sted i Europa.

Høj kvalitet

Som vognmand, er det vores politik, at transporten af godset foregår helt, sikkert og til tiden, så kunden oplever en høj kvalitet af service. Dette gør vi blandt andet gennem:

  • At arbejde fokuseret med kvalitetsstyring.
  • At opfylde lovkrav og accepterede kundekrav.
  • At sikre, at produkterne i godstransporten ikke bliver forringet under vores transport både mht. fordærv og fødevaresikkerhed.
  • At løbende forbedre vores kvalitet som vognmand, når der identificeres forbedringsområder.


Vi har fokus på kunden og leverer altid et seriøst og stabilt arbejde med transport af gods. Vi nyder vores arbejde, hvilket afspejler sig i vores håndtering af godset under transporten.

Kontakt os


Jørgen Bertelsen Transport er den vognmand i Skagen, der sikrer dig den bedste form for transport af fødevarer og andet gods til Norge og resten af Europa. Læs mere om vores køle- og frysetransport her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 98 44 44 95, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om vores transporter i Norden og Europa.

Jørgen Bertelsen Transport ApS


Havnevagtvej 4

9990 Skagen
Telefon: 98 44 44 95

CVR: 31589738

jorgen@jorgen-bertelsen.dk


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend